Logo KAMD Transport

Selecteer de taal

Een maatschappij op mensenmaat voor de distributie van uw pakken per koerier- en spoedbestelling bedrijf. Onze dagelijkse uitdaging, uw voldoening !

KAMD Transports - Bienvenue

Actief in de transportsector is KAMD ten dienste van de particulieren, kleine/groot bedrijven en KMO. Talrijke Belgische en buitenlandse transportbedrijven geven ons hun vertrouwen.

KAMD is een gepersonaliseerde dienst in volledig respect van de vastgestelde termijn en ook van de vragen en verlangens van eenieder. Onze soepelheid en onze bekwaamheid hebben onze onderneming toegelaten bij de leiders van de provincie Luik gerekend te worden.

Expresse

Afhalen van goederen binnen het uur en directe levering aan de bestemmeling. Een volledig team van expresse-chauffeurs wacht op uw oproep...

Meer weten

D+1

Picto D+1

Afhaling van uw goederen binnen de termijn en aanbieding van de zending bij de bestemmeling de volgende weekdag verzekerd, en dit aan een concurrerende prijs.

Meer weten

Before 8

Before 8

Wij zijn te uwer beschikking 7 dagen op 7 en 24 uur op 24. Wij doen alzo 250 leveringen elke nacht en meer dan duizend op het weekeinde vóór 8 uur's morgens.

Meer weten